KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA

0

KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA | Assalammualaikum semua! Raya tahun ini, jom dapatkan kasut Converse baharu! Pelbagai promosi menarik sedang berlangsung! Beli 2 pasang kasut Converse, akan dapat potongan diskaun 20% atau beli lebih 3 pasang kasut Converse akan dapat potingan diskaun sebanyak 30% di semua butik Converse. Sedang berlangsung juga di laman web www.converse.my potongan diskaun sebanyak 50%. Seronoknya dapat beraya bersama Converse kan?

Converse Malaysia dengan bangganya mengumumkan kerjasama dengan Monkiddo, jenama ilustrasi Malaysia yang terkenal dengan ciptaan yang penuh warna dan imaginatif, untuk kempen Raya eksklusif. 

Kerjasama ini bertujuan untuk menyemarakkan musim perayaan dengan gabungan seni dan gaya yang unik, mempamerkan warisan budaya yang kaya dan kreativiti moden Malaysia. Monkiddo, ciptaan Lim Jayee yang berbakat, telah menawan hati para peminat seni dengan ilustrasi monster fantasi dan naratif yang menarik. 

Kolaborasi jenama ini dengan nama-nama terkenal seperti Rhinoshield, Atmos, dan Kejap Food telah mengukuhkan reputasinya sebagai perintis dalam menggabungkan budaya tempatan dengan daya tarikan global.

Raya ini, Converse Malaysia dan Monkiddo menjemput orang ramai untuk merayakan semangat perayaan melalui koleksi edisi khas yang menampilkan ilustrasi khas Monkiddo di kedai Converse yang terpilih. 

KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA

Koleksi ini merupakan penghormatan kepada kepelbagaian budaya Malaysia, menawarkan pandangan segar dan kontemporari terhadap motif Raya tradisional. 

“Kami teruja untuk bekerjasama dengan Monkiddo untuk kempen Raya ini,” kata Wakil Converse Malaysia. 

“Seni unik mereka dan hubungan mendalam dengan budaya Malaysia menjadikan mereka rakan kolaborasi yang sempurna untuk merayakan musim perayaan ini bersama komuniti kami.”

VIDEO: KASUT RAYA CONVERSE

Lim Jayee, pencipta di sebalik Monkiddo, menyatakan keterujaannya untuk kerjasama ini, dengan menyatakan, “Bekerjasama dengan Converse Malaysia adalah impian yang menjadi kenyataan. Ini peluang untuk mempamerkan ilustrasi kami di platform global dan merayakan kepelbagaian budaya Malaysia sempena Raya.”

Kempen Raya Converse Malaysia x Monkiddo akan menampilkan filter AR eksklusif di laman media sosial Instagram, acara eksklusif, dan pemasangan interaktif yang mengajak peminat untuk menyelami dunia Monkiddo. 

Pemasangan ini akan tersedia di kedai Converse terpilih dan dalam talian, menawarkan cara unik untuk merayakan Raya dengan gaya.

KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA

Sertailah Converse Malaysia dan Monkiddo dalam perayaan kreativiti, budaya, dan komuniti ini. Nantikan maklumat mengenai pelancaran dan bagaimana anda boleh mengalami sebahagian daripada kolaborasi menarik ini.

Source link

Leave A Reply
Bitcoin (BTC) RM316,567.84
Ethereum (ETH) RM16,604.23
Tether (USDT) RM4.72
BNB (BNB) RM2,852.34
USDC (USDC) RM4.73
XRP (XRP) RM2.27
BUSD (BUSD) RM4.64
Cardano (ADA) RM2.00
Solana (SOL) RM699.09
Dogecoin (DOGE) RM0.673602
Polkadot (DOT) RM30.29
Polygon (MATIC) RM2.88
Lido Staked Ether (STETH) RM16,615.08
Shiba Inu (SHIB) RM0.000102
Dai (DAI) RM4.72
TRON (TRX) RM0.548433
Avalanche (AVAX) RM149.36