Tingkatkan Gaya Anda Dengan Koleksi Musim Panas Pandora ‘Summer Chic’

0

Pandora Malaysia baru-baru ini meraikan pelancaran koleksi musim panasnya, ‘Summer Chic‘ yang menawan dalam satu acara di Alva, KL. Pelancaran majlis tersebut berlansung meriah dengan dihadiri oleh para pempengaruh, media serta peminat aksesori Pandora dalam suasana yang penuh dengan keseronokan, gaya serta suasana musim panas.

Koleksi Musim Panas Pandora untuk 2024 terdiri daripada tiga subkoleksi yang berbeza: Pandora Essense, Pandora Moments dan Pandora ME. Setiap subkoleksi secara unik menangkap intipati musim panas, daripada keupayaan untuk menerima bentuk organik dan garis cecair kepada mencari inspirasi dalam keindahan alam semula jadi yang mentah dan percutian musim panas yang bermakna.

Pandora, yang terkenal dengan barang kemasnya yang indah, menawarkan koleksi menakjubkan yang menangkap intipati musim yang meriah ini. Mari selami dunia Pandora Summer Chic dan temui karya yang akan menaikkan gaya anda.

Koleksi Pandora Essence: Tingkatkan Gaya Anda dengan Barang Kemas Arca (Skuptural)

Pandora Essence, koleksi barang kemas yang ditakrifkan oleh kontur organik dan bentuk arca. Diinspirasikan oleh bentuk alam semula jadi yang mengalir bebas dan mengambil petunjuk daripada estetika reka bentuk Nordic, koleksi serba baharu ini mewakili kebebasan untuk menerima bentuk semula jadi dan garis bendalir dalam gaya seharian, menghasilkan estetik reka bentuk baharu sepenuhnya yang merupakan yang pertama bagi jenama ini .

Koleksi ini mempamerkan pelbagai jenis anting-anting, termasuk anting-anting peluk bulat (round-huggies), anting-anting gelung dan anting-anting jatuh dengan mutiara kultur baroque , menggabungkan gaya berani dan minimalis dalam reka bentuknya.

Sementara itu cincin dan rantai sesuai dipadankan secara menyusun dan melapis, menampilkan kepingan seperti Cincin Susun, Kalung Collier Mutiara Kultur dan Kalung T-bar Bulatan.

Dihasilkan daripada bahan tahan lasak seperti perak sterling dan saduran emas 14K, koleksi 50 keping itu juga menggabungkan ketukangan berkualiti tinggi dan mutiara kultur.

Koleksi PANDORA ESSENCE boleh didapati dalam talian dan di kedai mulai 23 Mei 2024, dengan harga bermula pada RM199.

Koleksi Pandora Moments: Ekspresikan Gaya Unik Anda

Koleksi Pandora Moments lebih daripada sekadar perhiasan. Ia adalah kanvas untuk mengekspresikan diri. Setiap karya menceritakan kisah, mencerminkan keperibadian anda dan merakam detik-detik yang dihargai.

Setiap loket, gelang dan rantai dalam koleksi Pandora Moments disiapkan dengan teliti. Diperbuat daripada perak sterling, Pandora Rose dan Pandora Shine, kepingan ini menggabungkan kualiti dengan kreativiti.

Koleksi Pandora Moments mengubah anda untuk menjadi seorang pencerita. Luahkan keghairahan, kenangan dan impian anda melalui barang kemas. Sama ada sambutan penting atau momen harian yang ringkas, biarkan Pandora Moments menjadi kanvas anda.

Koleksi Pandora ME : Ekspresi Diri Sebagai Mantra

Pandora ME ialah koleksi barang kemas menawan yang meraikan keperibadian dan ekspresi diri. Dicipta dengan perhatian yang teliti terhadap perincian, kepingan ini membolehkan anda menyusun rupa yang bergema dengan keperibadian anda.

Pandora ME

Jadikan ekspresi diri sebagai mantra dan terokai semua sisi penampilan individu anda. Reset semula gaya anda dan terokai pilihan anda dengan potongan yang boleh ditukar ganti tanpa henti.

Koleksi Pandora ME menyerlahkan anda bagaikan seorang artis dengan gaya anda sendiri. Sama ada anda menyusun, melapis atau memakai sehelai, biarkan barang kemas anda menceritakan kisah unik anda.

Koleksi Musim Panas Pandora menakrifkan tanggapan bahawa barang kemas mempunyai daya tarikan estetik dan kepentingan yang mendalam. Koleksi ini terdiri daripada kepingan yang bukan sahaja membangkitkan intipati musim panas tetapi juga bertindak sebagai peringatan berterusan untuk merangkul semangat liar seseorang.

Source link

Leave A Reply
Bitcoin (BTC) RM290,709.16
Ethereum (ETH) RM16,037.77
Tether (USDT) RM4.72
BNB (BNB) RM2,721.79
USDC (USDC) RM4.71
XRP (XRP) RM2.25
BUSD (BUSD) RM4.72
Cardano (ADA) RM1.86
Solana (SOL) RM651.04
Dogecoin (DOGE) RM0.591016
Polkadot (DOT) RM27.80
Polygon (MATIC) RM2.69
Lido Staked Ether (STETH) RM16,028.82
Shiba Inu (SHIB) RM0.000085
Dai (DAI) RM4.71
TRON (TRX) RM0.573022
Avalanche (AVAX) RM120.24